Solum

Sziasztok!

„Belül” címmel jelent meg a mezőhegyesi Solum bemutatkozó EP-je. A 6 +1 tételes anyagot a YouTube-on is meghallgathatjátok:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLIX56saahZd_Lh9zAQ832y05YEVvtdawD

A Solum 2016 tavaszán alakult Mezőhegyesen. A zenekart Varga Mihály (Worm, Spektrum, ASM, Kaliber) dobos alapította, hozzá csatlakozott a Kaliberből Zsolnai Gergő énekes és Pozsár Krisztián basszusgitáros. Hosszas keresgélés után Széles Tamás (Die My Darling, Touch Of Death, Methexis) gitárossal vált teljessé a felállás. Hogy összeszokjanak, feldolgozásokkal kezdték, de aztán hamar elkezdtek írni saját számaikat, kialakítva ezzel stílusukat. Klasszikus heavy metal-alapokon nyugvó muzsikájuk thrash-es hangzással szólal meg, a dalszövegek pedig magyar nyelvűek. A csapat már javában írja az új dalokat, jövő tavaszra ugyanis nagylemezzel szeretnének előrukkolni.

Az anyag CD-n is beszerezhető a zenekar hivatalos Facebook-oldalán vagy Varga Mihálynál, ugyanitt (FB).

A csapat most szombaton (július 15-én) a Kárpátia előzenekaraként játszik.

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*