Sok vagy kevés?

Az elmúlt hónapokban többször is éreztem némi lelkiismeret-furdalásfélét a napi két posztunk miatt. Hogy csak ennyi olvasnivalót kínálunk nektek. Aztán belegondoltam, ez havonta minimum 60 írást jelent (hiszen hétvégén is gőzerővel dolgozik a tartalomgyár). Saját magam megnyugtatásául az egykori – nyomtatott – Metal Attack/Rattle Inc. fanzine-eket is átlapoztam: azok maximum 24 oldalán havonta nagyjából 18-20 cikk, beszámoló, hírcsokor, interjú és egyéb írás kapott helyet. Amelyek ráadásul rövidebbek is voltak, mint a mai netes anyagaink.

Azaz a mai intenzitásunk – ha csak a darabszámot nézzük – a háromszorosa az akkorinak. Mindezt munka és család mellett produkáljuk (nem sajnáltatom magunkat, nem is dicsekszem, csupán számolok); szerencsére belefér az életünkbe, és élvezzük is, amit csinálunk. Ezzel együtt javaslom, innentől minden év december 20.-a legyen az Újságíró-feleségek (és -élettársak) Napja. Az ő támogatásuk nélkül ugyanis sokkal nehezebben vagy egyáltalán nem menne.

És hogy miért pont december 20.? Mert tavaly ezen a napon indult el a Rattle Inc. online változata. Ja, hogy az éppen fél évvel ezelőtt történt? Hiszen akkor ünnepelünk – magunkat –, nektek pedig köszönjük a velünk töltött időtöket! Mi megyünk tovább, tartsatok velünk!

A szerző: Rattle Inc. 294 Articles
A Metal Attack fanzine-t 1988 őszén indította két egri főiskolás, Benjoe és Coly. A lap a nyolcadik számtól jelent meg Rattle Inc. név alatt. A kiadvány összesen 18 számot élt meg, és 1991 tavaszán szűnt meg. A fanzine - negyedszázados kihagyást követően - online változatban, 2016 decemberében kelt újra életre a Facebook-on, és 2017 januárjában kapott saját felületet.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*