Levél Floridából (James Neal-től)

Két hónapja is lehet, hogy írtam James Neal-nek, a Malice egykori énekesének, és a felől érdeklődtem, hogy mivel tölti az idejét manapság. Mivel sokáig nem válaszolt, a közben elkészült, róla szóló Mi lett velük?-cikket feltettük az oldalra. Erre tessék, tegnap az ő levele landolt az elektronikus postafiókomban. Mintha valahonnan tudta volna, hogy éppen ma tervezzük megjelentetni Dávid Laci kollégám jubileumi Malice-írását. Így aztán ez a bónusz is jár a cikkhez. Íme, James sorai:

„Helló! Elnézést, hogy csak most írok. A kérdéseidre válaszolva, a Malice után egyetlen másik bandához sem csatlakoztam. Még a zenekarban voltam, amikor jammeltem néhány muzsikussal, de miután otthagytam a csapatot, már nem érdekelt az együttműködésnek ez a formája. A feleségem és én az elmúlt években több helyen is éltünk: Los Angelesben, Delaware-ben, jelenleg pedig a floridai West Palm Beach az otthonunk. Még mindig játszom azokat a dalokat, amelyeket a Malice utáni időszakban írtam, de mint hogy már félig nyugdíjba vonultam, azt fontolgatom, hogy lassan leteszem a lantot. Köszönöm az érdeklődésedet! James E. Neal”

Fénykorában, a Malice énekeseként
A szerző: Alby 45 Articles
Az egykori Metal Attack/Rattle Inc. fanzine-ek képregényfigurája. Néhány évvel ezelőtt magánnyomozó-irodát nyitott, amely reflektorfényből eltűnt rockzenészek felkutatására szakosodott. :-)

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*