Ott és itt

Kezdeném a végén: most, hogy újra itthon és gép mellett vagyok, szeretnék köszönetet mondani Zozzie-nak, aki távollétemben remekül ellátta az oldal szerkesztői feladatait; Dávid Lacinak, aki továbbra sem lassított a tempón, és folyamatosan küldte újabb írásait (amelyek ugyanilyen folyamatosan kerülnek majd fel az oldalra); és nektek, hogy továbbra is velünk tartotok.

Előzetesen úgy terveztem, hogy saját környezetében, a „szülőföldjén” fogom ismerősre hallgatni az Ayreon új lemezét, és mire hazaérek, az ajánlója ott lesz majd az útinaplómban, vagy legalábbis a fejemben. Erre persze nem került sor: a 8 nap alatt semmiféle zenére nem jutott időm.

Egy hágai kávézó teraszának vászon-napellenzője

Kissé naiv elképzelés volt a részemről, hogy Hollandiában, ahol tudvalevően igen magas az egy lakosra jutó rockzenészek száma :-), biztos összefutok majd valamelyik kedvencemmel. Sejthetitek, hogy ebből sem lett semmi.

Az viszont természetes, hogy a rockzenét kedvelő turista mindenhol észreveszi a metalra vonatkozó utalásokat. Ezekből az élményeimből osztok meg veletek hármat (ld. a képeket).

Lemezborítónak sem lenne utolsó

Most viszont már újra itthon, az oldalon továbbra is minden ugyanúgy megy tovább, mint eddig, sőt, a napokban egy újabb rovatot is elindítunk (ha egyszer saját webes felületünk lesz, nem tudom, hogyan férnek majd el ezek a címkék a kezdőlapon, ugyanis már több mint 20 van belőlük), amelynek a főszereplői ti, olvasók lesztek.

Ajánljatok, osszatok meg, lájkoljatok és persze olvassatok bennünket!

Let’s rattle!

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*