Alby magánnyomozó irodája

A 2014 óta újra aktív S.D.I. - akikről nem fogunk írni ebben a rovatban

A Rattle Inc. egykori képregény-figurája, Alby sem tétlenkedett az elmúlt évtizedekben: magándetektívnek állt, és tevékenységét mind a mai napig a reflektorfényből eltűnt rockzenészek felkutatására koncentrálja. Régi barátságunkat felelevenítve és munkakapcsolattá alakítva egy hosszabb távra szóló megbízatást és saját rovatot kínáltunk neki az oldalon; utóbbi holnap indul. Első körben mintegy 70-80 muzsikusra adtuk meg neki a „kilövési engedélyt”, meglátjuk, mire jut velük. (Ha stílusa feltűnően hasonlítana az enyémre, az nem pusztán a véletlen műve. :-))

„LOST AND FOUND” – ha angol nyelvű magazin lennénk, ez lehetett volna az új rovat címe. Elvesztek, de megtaláltuk őket: azokat a zenészeket, akik társaikkal együtt fontos szereplői voltak egy csapat meghatározó korszakának, s miután önként vagy kényszerűségből távoztak a banda kötelékéből, kikerültek a rajongók látóköréből. Az ő további pályafutásuknak néztünk utána, és osztjuk meg veletek azokban a posztokban, amelyek tetejére innentől a MI LETT VELÜK? rovatcím kerül.

Melyik világhírű csapat egykori tagja járta meg a börtönt? Ki az, aki ma filmesként szinte nagyobb sikereket könyvelhet el, mint anno rockzenészként? Ki az, aki visszatért eredeti mesterségéhez, és abban is a világ élvonalába került? Mi már tudjuk, és nemsokára ti is tudni fogjátok.

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*