Az első találkozás

Jorn Lande-val a 2008-as Szigeten

Új rovatot indítunk az oldalon, amihez az általatok küldött tartalmakat is várjuk. Valószínűleg sokatoknak vannak olyan fotói, amelyeken együtt feszítetek kedvenc énekeseitekkel, zenészeitekkel. Ezek a fényképek nemcsak a muzsikusok hétköznapi, emberközeli arcát mutatják meg, hanem a celebritások sikeres becserkészése igazolásául is szolgálnak.

Küldjétek el nekünk ezeket a fotókat, és mi megosztjuk őket olvasóinkkal! A biztonság kedvéért, ha máshol nem, a fájl nevében tüntessétek fel, hogy melyik hírességet sikerült objektívvégre kapnotok.

A Gamma Ray-jel a 2002-es Szigeten

Indításként saját élményekkel kezdem. A múlt év decemberében megjelent Old-School Union fanzine-ben részletesen is írtam rajongóságom ilyen irányú elburjánzásáról. A közös fotózkodás ízére a 2002-es Sziget Fesztiválon éreztem rá. Akkoriban egy angol nyelvű programajánló magazin munkatársa voltam. A metál színpad porondmesterének (egy bizonyos Kosinszky Gábornak) és a lapunkkal jó partneri kapcsolatban álló lemezcégeknek köszönhetően számos kedvencemmel készíthettem interjút, s ha már ott ültünk egymással szemben, a közös fotónak sem volt akadálya.

A következő alkalommal D. L. kollégának adom tovább a szelfibotot.

A szerző: Coly 1260 Articles
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél az első aki hozzászól

Válasz írása

Az e-mail címed nem kerül nyilvánosságra.


*