Micsodaaa????? – Keressük a leghülyébb zenekarnevet!

The Gayes

Vasárnap április 1., Bolondok Napja. Ennek apropóján egy rendhagyó „szavazást” írunk ki: arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek melyik a leghülyébb – hangzású vagy jelentésű – zenekarnév. Alapfeltétel, hogy valós, tehát ma is működő vagy egykor létezett bandát említsetek, és maradjunk a rock/metal-nál, maximum annak határterületeinél. Szavazni szombat, azaz március 31. éjfélig lehet. A legjobb neveket a Rattle Inc. április 1-jei, virgonckodós különszámában tesszük közzé.

Okilly Dokilly

Én a ’90-es évek második felének pszichedelikus rock csapatát, a 2004 óta ismét aktív KULA SHAKER-t, a Phoenix-i, metalcore-t játszó OKILLY DOKILLY-t és a houstoni punk rocker SKELETON DICK-et delegálom a játékba. Nevük fordítását kivételesen nem mellékelném.

A jelöltek itt vagy a Facebook-oldalunkon jöhetnek kommentben.

Hajrá!

Coly

A szerző: Coly710 publikáció
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

2 hozzászólás

  1. Helyiek: Nemtom, Rózsaszín Lódobogás, magyarok: Apey & The Pea, Superbutt The Joystix (amúgy mindhármat csípem), külföldi – a többségét itt is csípem, de a névválasztás … nem tudom, menőnek nem mondanám: Scumbag Millionaire (swe), Suicide Bombers (nor), Pretty Maids (dk), The Sewergrooves (swe), High-school Motherfuckers (fra), Flying Donuts (fra), The Admiral Sir Cloudesley Shovell (uk), Peppermint Creeps (us), Trashcan Darlings (nor), Toilet Boys (us), Chickenfoot…. XD

Válasz írása

Az email címed sehol sem fog megjelenni.


*