Két hét múlva III. Rattle Inc. olvasótalálkozó és Thrash-Mosh Club!

Bizony, már csak 15 nap, és április 7-én találkozunk mindazokkal, akik kíváncsiak vendégeinkre, ránk és egymásra. A részletes programot itt találjátok, így én most csupán néhány dologra hívnám fel a figyelmeteket.

Örülünk a rengeteg érdeklődőnek, viszont a szervezés, a helyszín kialakítása kapcsán üdvös lenne, ha a „talán”-okból és „valószínűleg”-ekből konkrét „igen”-ek (vagy „nem”-ek) lennének. Ha már tudjátok, hogy jöttök, kérlek benneteket, hogy a Facebook-eseménynél jelöljétek át magatokat „Ott leszek” státuszúra. Így tudjuk kiválasztani az ideális méretű termet a pódiumbeszélgetéshez és a koncertekhez, és így tudjuk megfelelően berendezni azokat. Köszi!

Beyond

Bár egy helyen és közvetlenül egymás után rendezzük meg őket, a III. Rattle Inc. olvasótalálkozó és a Thrash-Mosh Club két külön esemény. Az első egy jórészt ülős összejövetel, amelynek központi programja 17 órakor kezdődik, amikor is a Beyond zenekar tagjaival, Parajdi Tamás énekes-gitárossal és Bencze Gyula basszusgitárossal beszélgetünk. Előtte-utána fanzine- és lemezbörze, ismerkedés, sztorizás, sörözés, majd 19 órakor átszörfölünk a Thrash-Mosh Club eseményfolyamára.

Ott némi retró feelinget követően akusztikus Orion (Metallica) thrash flash-re kerül sor; aki gitárral vagy más zajkeltő eszközzel részt venne benne, kérjük, hogy (minél előbb) vegye fel a kapcsolatot Jakab Viktorral.

Archaic

A TMC-ben 21 órakor az Archaic, 22.30-tól pedig a Beyond ad koncertet. A szervezők (ezek nem mi vagyunk) és a fellépő zenészek jófejsége, hogy az 500 forintos belépő leszurkolása becsületkassza jelleggel történik. Vagyis mi döntjük el, hogy fizetünk vagy sem. Azt gondolom, az a korrekt dolog, ha mi is osztozunk a költségeken, amelyek máskülönben teljes mértékben a szervezők zsebét terhelnék.

Na, csak ennyit akartam mondani.

Gyertek!

Coly

A szerző: Coly817 publikáció
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél te az első, aki hozzászól!

Válasz írása

Az email címed sehol sem fog megjelenni.


*