Relikviák a ’80-as évekből 2.

Sziasztok!

Jöjjön ismét néhány régi kordokumentum, például az egykori Rocker magazin beszámolója az I. Budapesti Thrash Fesztiválról, amit a Láng Művelődési Házban tartottak több mint 1300 rocker részvételével (fellépők: Tormentor, Mirror, Bedlam, Necrofight, Bedlam, Atomic).

Ugyanők írtak az egyik Acélkarácsonyról, amin az Árkádok, a Marilyn, a Sing-Sing, a Dance, a Vivaldi, a Sámán, az Ozirisz, a Moby Dick és a Bedlam zenekarokat láthattuk-hallhattuk.

Aztán itt van egy 12 órás punkfesztivál plakátja, amit Süttőn rendeztek 1987 áprilisában. A fellépők közül számomra a Trottel és a Leukémia neve csengett ismerősen, a műfaj kedvelői, gondolom, több név olvastán is jólesően bólintanak.

Végezetül pedig a francia Black Dragon (később High Dragon) kiadó lemezlistája, amivel bennünket, fanzine-szerkesztőket bombáztak. Az anyagok többsége nem volt igazán nagy durranás, a Manilla Road bakelit-kollekciómra viszont ennek a kapcsolatnak köszönhetően tettem szert.

A szerző: Coly806 publikáció
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél te az első, aki hozzászól!

Válasz írása

Az email címed sehol sem fog megjelenni.


*