Az első találkozás

Jorn Lande-val a 2008-as Szigeten

Új rovatot indítunk az oldalon, amihez az általatok küldött tartalmakat is várjuk. Valószínűleg sokatoknak vannak olyan fotói, amelyeken együtt feszítetek kedvenc énekeseitekkel, zenészeitekkel. Ezek a fényképek nemcsak a muzsikusok hétköznapi, emberközeli arcát mutatják meg, hanem a celebritások sikeres becserkészése igazolásául is szolgálnak.

Küldjétek el nekünk ezeket a fotókat, és mi megosztjuk őket olvasóinkkal! A biztonság kedvéért, ha máshol nem, a fájl nevében tüntessétek fel, hogy melyik hírességet sikerült objektívvégre kapnotok.

A Gamma Ray-jel a 2002-es Szigeten

Indításként saját élményekkel kezdem. A múlt év decemberében megjelent Old-School Union fanzine-ben részletesen is írtam rajongóságom ilyen irányú elburjánzásáról. A közös fotózkodás ízére a 2002-es Sziget Fesztiválon éreztem rá. Akkoriban egy angol nyelvű programajánló magazin munkatársa voltam. A metál színpad porondmesterének (egy bizonyos Kosinszky Gábornak) és a lapunkkal jó partneri kapcsolatban álló lemezcégeknek köszönhetően számos kedvencemmel készíthettem interjút, s ha már ott ültünk egymással szemben, a közös fotónak sem volt akadálya.

A következő alkalommal D. L. kollégának adom tovább a szelfibotot.

A szerző: Coly774 publikáció
A Rattle Inc. fanzine, majd az ugyanilyen nevű online heavy metal magazin alapítója, szerkesztője. Civilben is újságírással foglalkozik.

Legyél te az első, aki hozzászól!

Válasz írása

Az email címed sehol sem fog megjelenni.


*